Norsk

NorskVelkommen

Kjære lesere, velkommen til siden som er tilegnet Julia Justiss sine bøker på norsk. Julia bodde i tre år i bygda Skui, like sør for Oslo, og har herlige minner fra dette vakre landet, der datteren hennes ble født. Hun håper at bøkene hennes vil skape herlige minner for leserne også!

Nå Tilgjengelig

For å se tilgjengelige bøker, besøk https://www.harlequin.no/forfatter/julia-justiss. (Se de flotte omslagene nedenfor.)


Å temme en lady

Å temme en lady

Som barn ble Helena Lambarth holdt innesperret av sin ondskapsfulle far, og ved hans død sverger hun på at hun aldri mer vil la en mann bestemme over henne. For å oppfylle morens siste ønske reiser hun til London for å debutere i sosieteten, og mot sin vilje befinner hun seg snart som gjest i den stilige lord Darnells hus.

Adam Darnell har egentlig ikke tid til å passe på den egenrådige miss Lambarth. Farens gjeld ligger som en tung bør på skuldrene hans, og hans eneste håp er å gifte seg med den rike Priscilla Standish. Hvis hun bare ikke hadde virket så alminnelig sammenlignet med den ukonvensjonelle Helena. Og nå har også den hjemløse piken han er verge for, plutselig blitt forvandlet til en fortryllende ung kvinne …

Eventuelt på forsiden:
Kan hun motstå forførelseskunstene hans enda en gang?


Hemmelige møter

Hemmelige møter

Hun er den eneste kvinnen som kan endre hans umoralske livsstil

Lord Anthony Nelthorpe har begått mange synder. Den verste var hans tankeløse forsøk på å forføre Jenne Montague Fairchild i den hensikt at hun skulle bli nødt til å gifte seg med ham. Men det var for tre år siden, før slaget ved Waterloo, da han var en mann som ikke hadde mye til overs for hedersbevisninger. Ironisk nok blir det Jenna, den eneste kvinnen han hadde oppført seg dårlig mot, som redder livet hans. Hun klarer derimot ikke å redde ektemannen, som dør på slagmarken.

Tilbake i London får Tony en sjanse til å gjøre gjengjeld. Han forsøker med alle midler å få Jenna til å se lysere på livet – selv om han er den siste mannen hun vil se. Han gir henne et ultimatum: Siden det var hun som reddet hans usle skinn, skylder hun ikke da alle de modige heltene som døde å gjøre ham til en bedre mann?

Nå må Tony bare finne ut hvordan han skal klare å befinne seg så mye i nærheten av Jenna uten å forsøke å forføre henne igjen ..


Sjelevenner

Sjelevenner
Miniserie: Søskenbarna Ransleigh (4)

Dominic Ransleigh mistet mer enn en arm i kamp – han mistet også lysten til å leve. Tilbake på familiegodset skyr han det sosiale livet. Hvis bare ikke hans vakre og bestemte nabo Theodora Branwell hadde vært så vanskelig å overse.

Etter at forloveden hennes falt på slagmarken, har Theo egnet seg til å ta seg av foreldreløse barn av soldater. Hun oppdager at hun er farlig tiltrukket av Dom, men kjenner også altfor godt til farene ved å bli fristet av kjærligheten. Spørsmålet er om Theo, som har overlevd så mange strabaser, er modig nok til å avsløre sin store hemmelighet for den uimotståelige, men krigsskadde naboen?


Svik og forsoning

Svik og forsoning
Miniserie: Søskenbarna Ransleigh (3)

For åtte år siden ble Alastair Ransleigh sviktet av kvinnen han elsket. Da han nå treffer igjen Diana, hertuginnen av Gravestone, forulemper han henne med et sjokkerende forslag: at hun skal bli hans elskerinne. Enda mer sjokkerende er det at hun aksepterer tilbudet!

Men enkehertuginnen er ikke på noen måte den modige, lidenskapelige kvinnen som Alastair en gang var glad i. Et ulykkelig ekteskap med en ond ektemann har satt sine spor. Alastair ser hvor plaget hun er, og hevntankene hans forvandles snart til et ønske om å redde henne fra fortidens demoner. Men kan han noen gang tilgi henne for at hun svek ham?


Svertet rykte

Svertet rykte
Miniserie: Fetterne Ransleigh (1)
En gang levemann ...

Diplomaten Max Ransleigh, sosietetens favoritt nummer en, er kjent for sin drepende sjarm. Men da han blir trukket inn i et politisk forræderi mot regjeringen, havner han i unåde, og hans gode navn og rykte blir svertet. Han kan derfor virke som en svært lite egnet mann til å redde en veloppdragen ung dame.

Men miss Caroline Denby vil ikke bli reddet ... tvert imot, hun vil helst få sitt rykte ødelagt. For Caroline er et ekteskap det samme som en dødsstraff, og da hun møter den elegante kvinneforføreren på en privat fest, virker det som om han er svaret på alle hennes bønner ... For denne utsvevende gentlemannen har sikkert ikke noe imot at hans dårlige rykte blir brukt for en god sak?


Reisen mot Paris

Reisen mot Paris
Miniserie: Fetterne Ransleigh (2)
Bare en sann levemann kan hjelpe henne

Will Ransleigh, illegitim nevø av jarlen av Swynford, har den høyreiste, aristokratiske holdningen til høyadelen – og er like listig og slu som en som føler seg hjemme i Londons bakgater. Hans selvpålagte oppdrag med å renvaske fetterens gode navn og rykte, fører ham over kontinentet og inn i en verden av internasjonalt renkespill – og i armene på Elodie Lefevre, sosietetsvertinnen som vanæret hans familie.

Er hun en forførerske, spion, eller en ung dame som befinner seg i en knipe? I tåken av den fortryllelsen hun utstråler, er Will nødt til å holde hodet kaldt for å kunne avsløre den mystiske franske kvinnens sanne jeg ...


Skandalenes Mann

Skandalenes Mann

Er en natt med en fremmed levemann verdt risken?
Etter tapre kamper mot pirater, kommer den beryktede Greville Anders tilbake til sosieteten. Og han har verken riktige klær eller riktig oppførsel for å kunne passere som gentleman.

Enda mer opprørende er det at den veloppdragne debutanten Amanda Neville synes den råbarkede mannen er uimotståelig fristende …

Det var hennes mors siste ønske at hennes vakre datter skulle få en praktfull sesong i London, blende alle i sosieteten og til slutt gifte seg med en adelsmann. Men nå er Amandas høyeste og eneste ønske å få enda et hemmelig møte – men den mest upassende mannen i hele byen!


Avsløringen

Avsløringen

Har hun sunket ned på samme nivå som en simpel smugler?
Lady Honoria Carlow, den mest strålende skjønnheten av sosietetens unge kvinner og datter av jarlen av Narborough, har havnet i unåde. Denne gangen har hennes livlige vesen fått henne til å gå for langt. Nå er hennes gode navn og rykte i stor fare.

Og ikke engang på den stormpiskede kysten i Cornwall virker det som om hun klarer å unngå fristelser. Gabriel Hawksworth er kanskje født gentleman, men en smugler kan trolig ikke redde en ekte lady fra en skandale. Og Honoria begynner faktisk å få en mistanke om at de vakre, blå øynene hans holder på å lokke henne rett tilbake til det hun flyktet fra – en alvorlig knipe!


En lady finner hjem

En lady finner hjem av Julia Justiss
Han er en svært chevaleresk beskytter

En mørk, regnfull kveld dukker en utmattet kvinne opp og besvimer utenfor huset til sir Edward Greave. Han tilbyr henne mat og husrom, i alle fall for en stund. Dessverre er det alt annet enn  gentlemannsaktige følelser Ned kjenner da han løfter den fremmede kvinnen opp i armene sine.

Joanna Merrills store rådyrøyne og tynne, men svært så fristende kropp vekker noe til liv dypt inne i ham. Den reserverte Ned, som med hensikt har forsøkt å unngå de uoppnåelige skjønnhetene i Londons sosietet, har problemer med å håndtere situasjonen. Plutselig har han en vakker, ung kvinne boende hjemme hos seg – og hun er en stor fristelse for ham…


En usannsynlig lidenskap

En usannsynlig lidenskap

En ukjent gentleman …
Farlig attraktiv, svært sjarmerende – han er kvinnenes yndling. William Tavener har ingen planer om å slå seg til ro. Ikke før han innser at skal han klare å få det forfalne familiegodset i god stand igjen, må han gifte seg med en rik arving. Til hans forskrekkelse er kvinnen som fanger hans interesse og vekker hans lidenskap, datter av en fattig musiker …

En skandaløs kvinne …
Med sin tvilsomme fortid og sin beskjedne medgift, innser Allegra Antinori at sosieteten ikke har spesielt høye tanker om henne. Likevel håper hun at en hederlig gentleman skal fri og trygge hennes fremtid. Den som står øverst på Allegras ønskeliste, er Rob Lynton, en mann hun alltid har beundret. Hvorfor tenker hun da hele tiden på den fullstendig upassende lord Tavener?

Et perfekt par
De vet at deres veier må skilles, men kan en uforbederlig kvinnebedårer og en kvinne med dårlig rykte avstå fra en kjærlighet man bare opplever en gang i livet?


Jul på Wellingford Hall

Jul på Wellingford Hall

Allen Mannsfell er lei overflatiske debutanter. Hvis den ettertraktede adelsmannen skal gifte seg, så skal det være med en kvinne som er både fornuftig og klok – en som Meredyth Wellingford. Men for den selvstendige Merry skal det intet mindre enn et mirakel til før hun vil oppgi sin frihet, og det mirakelet kalles kjærlighet …


Ekteskapsspillet

Ekteskapsspillet er min første bok, THE WEDDING GAMBLE. For å redde familien sin fra økonomiske vanskeligheter, snur Sarah Wellingford ryggen til den hun har elsket siden barndommen for å inngå et fornuftekteskap med sin gode venn Nicholas Stanhope, markien av Englemere. Hun lover at de ikke skal være mer enn venner, men kan hjertet hennes motstå det forførende vesenet til den lidenskapelige Nicholas?


Svertet rykte

Hemmelige møter forteller historien om Jenna Montague Fairchild og Lord Anthony Nelthorpe, mannen som prøvde å tvinge henne inn i ekteskap. Selv om hun redder Tony fra slagmarken Waterloo kan hun ikke redde sin dødelig sårede ektemann. En fascinert og takknemlig Tony bestemmer seg for å distrahere den sørgende enken med ett skandaløst veddemål: Jenna må forvandle han til en bedre mann...før han kan forføre henne!


En gentleman for Elizabeth

En gentleman for Elizabeth er historien om Sarahs søster Elizabeth, en vakker, sjenert artist som giftet seg med en vennlig eldre mann. Men ektemannen dør uventet, og med hele familien utenlands, strever Elizabeth alene med å komme seg av sjokket når Hal Waterman, den beste vennen til hennes søster Sarahs ektemann, kommer på besøk for å kondolere og assistere. Elizabeth er takknemlig og godtar hjelp fra den høye, gåtefulle, kommanderende mannen...selv om han, nesten fra begynnelsen, fremkaller i henne en mektig og forstyrrende lidenskap som hun ikke visste hun hadde.


Siste Nytt

— "The Ransleigh Rogues" Fire fettere som var bestevenner i barndommen og på universitetet, og deres skjebner som for alltid blir forandret av krig og kjærlighet til en bemerkelsesverdig kvinne.

Den første boken, THE RAKE TO RUIN HER, handler om Max Ransleigh, og den kommer ut på engelsk i mars 2013. Den karismatiske lederen av fetterne får drømmen om en strålende diplomatisk karriere knust av forredæri ved Wienerkongressen. Mens han besøker sin fetter Alastair, blir han kontaktet av Caroline Denby som kommer med et uvanlig forslag: forfør henne, slik at hun ikke trenger å gifte seg! Selv om han syns det er underholdende og interresant, Max har lyst til å gi et meget bestemt avslag, men det er noe fristende med den ukonvensjonelle Caro...

Den andre boken, THE RAKE TO REDEEM HER, handler om Will Ransleigh, Max sin uekte fetter, og den kommer ut på engelsk i april 2013. Når han kommer tilbake til England etter Waterloo blir han sjokkert over at fetternes leder Max, som reddet Wills liv når de var barn, har gitt opp den diplomatiske karrieren og vil bo for seg selv på landet. Will blir grovt krenket og reiser til Wien for å finne kvinnen som ødela Max sin karriere. Han skal føre henne tilbake til England slik at hun kan være vitne og gjenreise Max sitt omdømme--uansett om hun vil være med eller ikke! Men Elodie Lefevre har ikkje overlevd revolusjon, keiserrike og flere år med krig for ydmykt å gjøre som en mann vil

Kontakt Julia

Spørsmål, kommentarer, bilder? Kontakt Julia her.