Kaffeslabberasen

KaffeslabberasenKære læsere, velkommen til siden, som er tilegnet Julia Justiss’ udgivelser på dansk. Julia husker med glæde sine besøg i København og i Legoland, som hun var så heldig at besøge, mens hendes mand endnu var udstationeret i Norge. Hun håber at hendes bøger også vil skabe vidunderlige minder for læserne!


Kærligheden venter

Kærligheden venter
Miniserie: Fire venner (1)

Efter den kvikke Lady Margaret Roberts mistede sin elskede mand, svor hun aldrig at lade sig opsluge af lidenskaben igen, men så møder hun Giles Hadley.

Vicomte Giles Hadleys familie har slået hånden af ham, og han kender alt for godt de katastrofale konsekvenser, et ulykkeligt ægteskab kan få. Så selvom han er parat til at indgå i en hemmelig elskovsleg, må han passe på sit hjerte, for den fyrige Maggie vækker noget endnu mere forbudt i ham – ønsket om at gøre hende til sin hustru!


Pirrende kys

Pirrende kys
Miniserie: Fire venner (2)

Faith Wellingford Evers, hertuginde af Ashedon, er træt af selskabslivets konstante sladder om hendes afdøde ægtemands affærer. Da hun forsøger at undslippe en aften, angribes hun af bøller, men bliver reddet af en person fra hendes fortid.

Efter at have kæmpet sig op fra fattig forældreløs bondedreng til parlamentsmedlem, er David Tanner Smith ikke længere den stille, unge mand, som Faith engang kendte. Efter det første sitrende kys forandres deres gamle venskab. Og i dets sted findes nu en eksplosiv blanding af upassende følelser og forbudt begær …


Praktisk passion

Praktisk passion
Miniserie: Fire venner (3)

Da Benedict Tawny bestemmer sig for at redde lady Alyssa fra en skandale, aner han ikke, at han selv vil havne i en kompromitterende situation med den attråværdige lady! Nu kræver pligten, at han frier til hende og gør hende til sin brud. Med sin uægte herkomst ved Ben, at han ikke kan tilbyde Alyssa det luksuriøse liv, hun fortjener. Men kan han overbevise hende om at give efter for tiltrækningen mellem dem og på sigt se, om deres praktiske ægteskab kan lede til ægte kærlighed?


Takt og tone

Takt og tone
Miniserie: Fire venner (4)

Ellie Parmenter er endelig sluppet ud af rollen som kurtisane, og nu vil hun leve resten af livet alene og fylde sine dage med at undervise unge piger, der kommer fra en dårlig baggrund. For Ellie er det yderst vigtigt at holde sin sti ren og blive så respektabel, som det er muligt for en tidligere kurtisane.

Christopher Lattimar har set sine tre venner finde sig hver en hustru og ægteskabelig lykke. Så trods hans liv som inkarneret ungkarl og libertiner vil han nu selv forsøge sig med ægteskabsmarkedet. Det eneste problem er bare, at han ikke har begreb skabt om, hvordan man gebærder sig i det bedre selskab.

Og her mødes Ellie og Christopher så. Vil det lykkes hende at oplære Christopher til at blive en respektabel og passende ægtemand for en uskyldig ungmø, eller vil deres gensidige tiltrækning føre dem ud på lidenskabens afveje?


Svig og forsoning

Svig og forsoning
Miniserie: Ransleigh-kliken (3)

Det var ham. Diana lod ikke en eneste følelse afspejle sig i det smukke og kontrollerede ansigt. Ingen kunne se, hvad det gjorde ved hende at gense sit livs kærlighed. Alastair Ransleigh som hun havde hævet sin forlovelse med otte år tidligere, fordi hun var faldet for fristelsen til at kunne blive hertuginde. Det var i hvert fald, hvad alle så, og alle troede. Ingen kendte sandheden. Ingen vidste det mindste om det offer, hun havde bragt, og om det mareridt, hun havde levet i.

Hvad der skete med hende, var ligegyldigt nu. Så hvorfor ikke give ham og sig selv lov til en lille bid af det, de aldrig fik? Hvordan skulle hun kunne sige nej til at blive hans elskerinde?


Sjælefrænder

Sjælefrænder
Miniserie: Ransleigh-kliken (4)

Soldaten i naboejendommen …

Dominic Ransleigh mistede ikke blot sin arm og sit øje i krigen – han mistede også hele sin glæde ved livet. Nu er han vendt tilbage til familieejendommen og har vendt ryggen til alle. Hvis blot det ikke var så fordømt vanskeligt at ignorere hans smukke, åbenmundede lejer, Theodora Branwell.

Siden sin forlovedes død på slagmarken har Theo kastet sin kærlighed på forældreløse børn af soldater. Hun føler en stærk tiltrækning til Dom, men kender kun alt for vel til konsekvenserne af at give efter for en fristelse. Men vil Theo, der har kunnet overleve så meget, finde modet til at afsløre sin hemmelighed for den flotte, sårede nabo?


Bedre end sit rygte

Bedre end sit rygte
Miniserie: Ransleigh-kliken (1)

Max Ransleigh var berygtet for sin farlige charme, indtil han blev tvunget til at opgive sin politiske karriere og mistede sit gode renommé. Han er ikke nogen oplagt beskytter for en ung dame fra de bedre kredse.

Men Caroline Denby har heller ikke lyst til at finde en beskytter … hun leder efter en mand, der kan ødelægge hendes rygte. For hende er et ægteskab det samme som en dødsdom, og hun vil gøre alt for at undgå at blive gift. Da hun møder den charmerende Max til et privat selskab, er det som om, hendes bønner er blevet hørt. Hun håber bare, at han vil leve op til sit dårlige rygte …


Rejsen til Paris

Rejsen til Paris
Miniserie: Ransleigh-kliken (2)

William Ransleigh, der er uægte nevø af jarlen af Swynford, er en høj mand med en aristokratisk, storladen fremtræden – og snarrådig og udspekuleret som en gadedreng.

Hans fætter Max er uretmæssigt blevet sat i forbindelse med et attentat mod lord Wellington under Wienerkongressen i 1815, og et forsøg på at rense Max’ navn bringer Will tværs over kontinentet og ind i en verden af internationale intriger – og i armene på Elodie Lefevre, der har lokket hans fætter i en fælde.

Er Elodie en forførerske, en spion eller en ung dame i nød? Will bliver indfanget af hendes sensuelle tiltrækningskraft, men må holde hovedet koldt og forsøge at afdække den mystiske franske madames sande natur.


Societylivets mest berygtede Gentleman

Societylivets mest berygtede Gentleman af Julia Justiss
(Society’s Most Disreputable Gentleman)

Såret vender den berygtede Greville Anders tilbage til societylivet uden hverken penge eller adfærd, som betragtes passende for en gentleman.
Og Endnu mere skandaløst er, at debutanten Amanda Neville finder denne useriøse mand uimodståeligt fristende …

Det var hendes mors sidste ønske, at hendes smukke datter skulle få en strålende fremtid i London og blive godt gift. Men nu er Amandas største ønske blot et hemmeligt stævnemøde – med den mest berygtede mand i byen!


Afsløringen

Afsløringen af Julia Justiss
(The Smuggler and the Society Bride)

Har hun sunket så dybt som en simpel smugler?

Lady Honoria Carlow kastes uforskyldt ud i en skandale, der kommer til at koste hende æren. Hendes bror, Lord Stanegate, forviser hende til landsbyen Sennlack, hvor smuglervarer er en stor del af de lokales hverdag.

Her møder hun kaptajn Gabriel Hawksworth, der, ligesom Honoria, ikke har været ganske ærlig omkring, hvem han er, og hvor han stammer fra.

De forblændes hurtigt af hinanden, men hvordan skal deres skæbner nogensinde kunne flettes sammen, så de er oppe imod stærke kræfter som bedrag, løgne, begær og intriger …?


Fatal Fristelse af Julia Justiss
(From Waif to Gentleman’s Wife)

Han er en meget ridderlig beskytter

En mørk, og regnfuld aften banker det på hos sir Edward Greaves. På dørtærsklen står en kvinde. Udmattet og dyngvåd vakler hun og sir Edward – kaldet Ned– når lige at fange hende i sine arme, før hun besvimer. Han ved, han bør følge etiketten og byde hende midlertidigt husly. Men det er desværre alt andet end gentleman-agtige følelser, der strømmer gennem ham, da han står med den ukendte kvinde i sin favn.

Joanna Merrills store dådyrøjne og spinkle, men alligevel så intenst tiltrækkende former, vækker noget til live dybt inde i den ellers så reserverede Ned. Længe har han med vilje forsøgt at undvige skønhederne fra overklassen i London, og han har svært ved at håndtere situationen. Pludselig har han en dragende, ung kvinde boende i sit hjem – og hun udgør en fristelse for ham, som skal vise sig at blive fatal…


Kontakt Julia

Kommentarer, spørgsmål, forslag? Klik her!